Commissie


 

Kindervakantieweek wordt al jaren georganiseerd door een groep enthousiaste jongeren van KPJ Oud Gastel. Wij proberen er ieder jaar voor alle kinderen weer een feestje van te maken.

De Kindervakantieweek commissie bestaat uit:


Ricardo (voorzitter)

 

Sinds 2012 zit ik in de commissie van Kindervakantieweek. Daarnaast ben ik sinds 2018 de voorzitter van deze fantastische commissie. Tevens ben ik de penningmeester van KPJ Oud Gastel. 


Marilyn

Sinds 2012 zit ik bij de commissie van kindervakantieweek. Elk jaar is het weer een feest om dit te mogen organiseren voor de kids.


Ronnie

Al jaren ben ik betrokken bij de Kindervakantieweek. Eerst als helper en inmiddels als commissielid. Sinds 2016 zit ik bij de commissie wat ik elk jaar met erg veel plezier doe.

 


Reno

Ik ben sinds 2019 commissielid van Kindervakantieweek. Het is altijd erg leuk om te zien dat er zo veel kinderen mee willen doen en wij zo iets kunnen betekenen voor Oud Gastel en de omgeving.


Anne (secretaris)

Door eerst jaren te helpen bij Kindervakantieweek ben ik sinds 2019 commissielid. Ik heb er ieder jaar erg veel plezier in om er voor alle kinderen een superleuke week van te maken en ik hoop dit nog vele jaren te mogen doen!!


Kristel

Ik help al 6 jaar bij Kindervakantieweek en sinds 2019 zit ik ook in de commissie. Ik vind het leuk om kinderen blij te maken en vooral veel plezier te hebben. Dat is de afgelopen jaren zeer zeker gelukt en dat wilde ik zeker nog een flink aantal jaren willen volhouden!


Lieke (penningmeester)

Na een aantal jaar meehelpen zit ik sinds 2020 in de commissie van Kindervakantieweek. Naast mijn opleiding voor onderwijsassistent is dit een leuke manier om bezig te zijn met de kids. We maken er elk jaar weer een leuke week van en ik hoop dit nog lang te mogen doen!


Lotte (public relations)

Na een aantal jaar helpen zit ik sinds 2020 bij de commissie van Kindervakantieweek. Ik vind het erg leuk om met kinderen bezig te zijn en een lach op hun gezicht te kunnen toveren. Ik kijk ieder jaar weer erg uit naar Kindervakantieweek!


Jeroen

Ik heb 6 jaar lang mee geholpen met de kindervakantieweek. Ik heb Mbo sport en bewegen afgerond, dit is dus een mooie aanvulling op mijn opleiding. Ik wilde graag bij de commissie omdat ik graag met kinderen bezig ben. Hopelijk kan ik er een hoop jaren aan meehelpen.


Thomas