Commissie


 

Kindervakantieweek wordt al jaren georganiseerd door een groep enthousiaste jongeren van KPJ Oud Gastel. Wij proberen er ieder jaar voor alle kinderen weer een feestje van te maken.

De Kindervakantieweek commissie bestaat uit:


Ricardo

 

Sinds 2012 zit ik in de commissie van Kindervakantieweek. Ik ben van 2018 tot 2024 voorzitter geweest van deze fantastische commissie. Dit jaar zal mijn laatste jaar binnen de commissie zijn. Ik heb het voorzitterschap aan Ronnie overgedragen.


Sanne

Al jaren ben ik betrokken bij de kindervakantieweek. Eerst heb ik zelf altijd met veel plezier meegedaan. Vanaf 2017 ben ik gaan helpen en vanaf 2024 zit ik ook in de commissie. Ik kijk er na uit om de kinderen een leuke week te geven!


Ronnie (voorzitter)

Al jaren ben ik betrokken bij de Kindervakantieweek. Eerst als helper en inmiddels als commissielid. Sinds 2016 zit ik bij de commissie wat ik elk jaar met erg veel plezier doe. Sinds 2024 mag ik me tevens ook voorzitter van deze commissie noemen. 

 


Reno

Ik ben sinds 2019 commissielid van Kindervakantieweek. Het is altijd erg leuk om te zien dat er zo veel kinderen mee willen doen en wij zo iets kunnen betekenen voor Oud Gastel en de omgeving.


Elise

Als kind nam ik met veel plezier deel aan de kindervakantieweek elke zomervakantie. Vanaf 2017 heb ik daarbij ook elk jaar als helper mijn steentje bijgedragen. Vanaf 2024 zit ik bij de commissie en hoop hierbij mijn bijdrage te leveren om de kinderen een onvergetelijke week te laten beleven, zoals ik die vroeger ook gehad heb!


Kristel (vicevoorzitter)

Ik help al 6 jaar bij Kindervakantieweek en sinds 2019 zit ik ook in de commissie. Ik vind het leuk om kinderen blij te maken en vooral veel plezier te hebben. Dat is de afgelopen jaren zeer zeker gelukt en dat wilde ik zeker nog een flink aantal jaren willen volhouden!


Lieke (penningmeester)

Na een aantal jaar meehelpen zit ik sinds 2020 in de commissie van Kindervakantieweek. Ik vind dit een leuke manier om bezig te zijn met de kids. We maken er elk jaar weer een leuke week van en ik hoop dit nog lang te mogen doen!


Lotte (public relations)

Na een aantal jaar helpen zit ik sinds 2020 bij de commissie van Kindervakantieweek. Ik vind het erg leuk om met kinderen bezig te zijn en een lach op hun gezicht te kunnen toveren. Ik kijk ieder jaar weer erg uit naar Kindervakantieweek!


Mandy

Na een paar jaar helper te zijn geweest. Heb ik besloten om aan te sluiten bij de commissie. Ik vind het leuk om actief bezig te zijn met kinderen en ze een leuke week te laten beleven!


Thomas

Sinds 2023 zit ik bij de commissie. Ik heb vroeger als kind vaak meegedaan, later heb ik als helper een paar jaar meegeholpen. Ik zit nu bij de commissie omdat ik de kinderen graag een gezellige week wil laten beleven. Ik vind het leuk om de kinderen lekker te laten bewegen, ik hoop dit nog lang te mogen doen.