Sponsoring


Informatie

Kindervakantieweek is al jaren in Oud Gastel een kenmerkend evenement op het gebied van jeugdactiviteit voor kinderen.

Ieder jaar organiseert KPJ Oud Gastel dit evenement voor kinderen van Oud Gastel, Stampersgat en Zegge tussen de 4 en 10 jaar.

Kindervakantieweek heeft al vanaf de eerst editie sponsoren gehad, die het evenement een warm hart toedragen. Een evenement als kindervakantieweek kan niet bestaand zonder de ondersteuning van u als ondernemer.

Dit gebeurt al jaren op allerlei manieren.  Van prijzen tot een eten, maar ook financieel wordt er gesponsord.

Dit heeft evenement vorm gegeven, zoals het er momenteel staat.  Elk jaar proberen wij elke euro te besteden aan de kinderen. Wij streven er naar om geen winst te maken, maar het volledig te besteden aan de deelnemende kinderen. 

Ieder jaar trekt Kindervakantieweek Oud Gastel veel bekijks. Niet alleen van de vele deelnemers, hun ouders en de vrijwilligers, maar ook via de lokale en online media. Gedurende de week staat de kindervakantieweek geheel in het teken van een bepaald thema. Met ieder jaar zo’n 100 deelnemers, ruim 50 vrijwilligers en de vele ouders die alles met betrekking tot de Kindervakantieweek op de voet volgen via onze kanalen is dit een uitgelezen kans om hier als (lokale) ondernemer op in te springen.

 

Zie je hierin kansen en/of mogelijkheden dan komen wij graag met je in gesprek. In de onderstaande tabellen geven wij een indicatie van de mogelijkheden tot sponsoring. Heb je zelf ideeën of vragen over de mogelijkheden dan kan je altijd contact met ons opnemen door ons een e-mail te sturen.


Sponsorpakketten

Vrijgevige vriend

- Website

- Sponsordoek

 

 

€25,-


Gulle vriend

- Website

- Sponsordoek

- Vlag/bord 

 

€75,-


Royale Vriend

- Website

- Sponsordoek

- Vlag/bord 

- Bedrijfslogo T-shirt

€150,-


Donateur

- Website

- Sponsordoek

 

 

Materiaal