Commissie


 

Kindervakantieweek wordt al jaren georganiseerd door een groep enthousiaste jongeren van KPJ Oud Gastel. Wij proberen er ieder jaar voor alle kinderen weer een feestje van te maken en wij denken dat - dat altijd weer erg goed lukt.

De Kindervakantieweek commissie bestaat uit:


Ronnie (voorzitter)

 

Al jaren ben ik betrokken bij de Kindervakantieweek. Eerst als helper en inmiddels als commissielid. Sinds 2016 zit ik bij de commissie wat ik elk jaar met erg veel plezier doe. Sinds 2024 ben ik de voorzitter van de commissie.


Ricardo

Sinds 2010 zit ik in de commissie van Kindervakantieweek. Daarnaast ben ik van 2018 t/m 2023 de voorzitter van deze fantastische commissie geweest. Dit jaar zal helaas mijn laatste jaar in de commissie zijn.


Reno

Ik ben sinds 2019 commissielid van Kindervakantieweek. Het is altijd erg leuk om te zien dat er zo veel kinderen mee willen doen en wij zo iets kunnen betekenen voor Oud Gastel en de omgeving.

 


Kristel (vicevoorzitter)

Ik help al 6 jaar bij Kindervakantieweek en sinds 2019 zit ik ook in de commissie. Ik vind het leuk om kinderen blij te maken en vooral veel plezier te hebben. Dat is de afgelopen jaren zeer zeker gelukt en dat wil ik zeker nog een flink aantal jaren volhouden!


Lieke (penningmeester)

Na een aantal jaar meehelpen zit ik sinds 2020 in de commissie van Kindervakantieweek. We maken er elk jaar weer een leuke week van en ik hoop dit nog lang te mogen doen!


Lotte (public relations)

Na een aantal jaar helpen zit ik sinds 2020 bij de commissie van Kindervakantieweek. Ik vind het erg leuk om met kinderen bezig te zijn en een lach op hun gezicht te kunnen toveren. Ik kijk ieder jaar weer erg uit naar Kindervakantieweek!

 


Thomas

Sinds 2023 zit ik bij de commissie. Ik heb eerst zelf altijd als kind meegedaan en sinds een paar jaar ook als helper. Ik zit nu bij de commissie, omdat ik graag help de kinderen een gezellige week te beleven en om hen lekker te laten bewegen. Ik hoop dit nog een lange tijd te mogen doen.

 


Sanne

Al jaren ben ik betrokken bij de kindervakantieweek. Eerst heb ik zelf altijd met plezier meegedaan. Vanaf 2017 ben ik gaan helpen en vanaf 2024 zit ik ook in de commissie. Ik kijk er naar uit om de kinderen een leuke week te bezorgen!

 


Mandy

Na een paar jaar helper te zijn geweest heb ik besloten in 2024 mezelf bij de commissie van kindervakantieweek aan te sluiten. Ik vind het leuk om actief bezig te zijn met kinderen en ze een leuke week te laten beleven!

 


Elise

Als kind nam ik met veel plezier deel aan de kindervakantieweek elke zomervakantie. Vanaf 2017 heb ik daarbij ook elk jaar als helper mijn steentje bijgedragen. Vanaf 2024 zit ik bij de commissie en hoop hierbij mijn bijdrage te leveren om de kinderen een onvergetelijke week te laten beleven, zoals ik die vroeger ook gehad heb!